jak vyčistit koberecV minulých měsících nám čistila koberce firma, která nabízela kvalitní čištění koberců extrakční metodou a slibovala, že naše koberce zbaví všech nečistot a skvrn. Jenže jejich mokré čištění nám naše koberce vyčistila tak, že jsem myslela, že koberce seberu a hodím k popelnicím, protože skvrny na kobercích byly ještě viditelnější. Byla jsem úplně nešťastná z takto vypadajících koberců a hledala jsem různé rady a doporučení, jak dat koberce do pořádku. Na internetu jsem si přečetla diskuze o firmě, se kterou byla spousta lidí velice spokojeno, jmenovala se Koberce čištění, která na svých webových stránkách doporučovala metodu strojové čištění koberců spolu s profesionální účinnou chemií. A na jejich stránkách jsme se dozvěděli i něco o té extrakční metodě.

Zaměstnanci této firmy sami nerozumí tomu, že stále většina úklidových firem stále nabízí svým zákazníkům „službu“ v podobě čištění koberců zastaralou a neúčinnou extrakční metodou. Tato technologie je dávno přežitá a naprosto nevhodná pro skutečně dokonalé a kvalitní vyčištění koberce. Vstříknutí chemie do koberce a rychlé odsátí v žádném případě nemůže zajistit kvalitní vyčištění koberců. Používaná chemie není zdaleka tak kvalitní a nemá vůbec šanci působit v hluboké struktuře koberce, neboť zde navíc zcela chybí pečlivé vpravení a rozkartáčování a proto po zaschnutí zůstávají nejen nevzhledné fleky, ale i nevábný tvar.

Bylo…

čím vyčistit koberecBylo tedy vidět, že se v této problematice opravdu vyznají, a že naše koberce opět nekončí tragédií. Zkontaktovali jsme je a domluvili se s nimi na detailech. Za týden mi přijeli koberce vyčistit zaměstnanci firmy, kteří pracovali velmi rychle, a přitom jejich práce byla vynikající. Naše koberce jsou zase perfektně čisté, prozářily se jejich barvy a vypadají úplně stejně, jako když jsme je pořizovali. Jsem velmi spokojena s jejich provedenou prací a přesvědčili mě o tom, že patří k velmi seriózním firmám a jejich garance kvality v čištění koberců je nejen psaná na jejich webových stránkách, ale i na všemožných fórech, na kterých jsem na nich i sama narazila.

Tímto bych chtěla tuto firmu všem vřele doporučit, protože jsem více než přesvědčena, že s ní budete určitě hodně spokojeni. Jediné, čeho se nesmíte leknout, je o něco vyšší cena, ale když srovnám poměr cena a výkon, určitě se nebude jednat o zbytečnou investici. Navíc své služby nenabízí jen firmám, ale i domácnostem a to nejen po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a Rakousku, takže se nemusíte obávat, že by jste se na ně nemohli obrátit, zkontaktovat je můžete, ať už požadujete jakoukoli zakázku – i pracoviště, tak domov. A SERVIS LIPKA, s.r.o.