Nedávno nám do firmy zavolala paní, že má doma na podlaze skvrny od téru a jestli je dokážeme odstranit. No to se ví, že dokáže. My ve firmě Praha čištění podlah jsme totiž profesionálové v mytí a čištění nejrůznějších povrchů, od oken a výloh až po koberce a podlahy.

Zakládáme si na tom, že svou práci děláme co nejlépe se vší pečlivostí. Vyposlechli jsme si její příběh o tom, jak se jí skvrny na podlahu dostaly. hloubkové čištění podlahKdyž ráno ve spěchu zapomněla klíče od kanceláře na stole a vydala se na cestu. Musela potom vystoupit z auta a rychle pro klíče doběhnout do kuchyněstrojové čištění podlah.

Naštěstí to…

Naštěstí to uvědomila relativně rychle, takže jsem po pár metrech v autě zastavila a vrátila se domů. Bohužel, jak šla po silnici, tak se jí na botu nalepil tér, který je samozřejmě v parném létě tekutý.

Protože už tak šla do práce pozdě nemohla vzniklou situaci řešit, ale protože už v práci zhodnotila situaci jako pro ni neřešitelnou, našla si telefonní kontakt na naši firmu.

Když přišla domů, zkoušela to ještě odstranit sama a taky značnou část téru opravdu odstranila. Ale hodně toho taky zůstalo a dostalo se do nerovností v podlaze a lepilo se to všude možně. Zavolala tedy nám a domluvili jsme se na přesném termínu, kdy přijedeme a dáme podlahu do pořádku.

recenze čištění podlahNaše firma…

Naše firma A SERVIS LIPKA dokáže čistit téměř všechny druhy podlah a dlažeb, linolea, marmolea, betonové podlahy, lité podlahy nebo kameninové podlahy až po plovoucí podlahu.

Právě plovoucí podlahu jsme čistili této zákaznici od téru. Naši zaměstnanci použili pro čistění kotoučový stroj, který podlahu důkladně a do hloubky vyčistil.

Podlahu nejdříve vydrhli pomocí účinné, ale šetrné čistící chemie. Ta ji zbavila nejen téru, ale taky dlouholeté špíny. Potom pomocí vysoce výkonného vysavače podlahu vykartáčovali, aby mohli odstranit všechny nečistoty, vlhkost a mastnotu.nechte práci profesionálům-čištění podlah

Nakonec…

Nakonec podlahu ještě jednou důkladně umyli, aby se zbavila všech zbylých nežádoucích chemických látek a byla tak čistá, bez alergenů a zdravotně nezávadná. Podlaha tedy opravdu zářila čistotou. Vypadala jako nová a po téru ani vidu ani slechu.

Jsme rádi, že zákaznice byla s naší prací spokojená a přejeme jí příště míň smůly, když bude zase spěchat. A taky dlouho dobu čistou a krásnou podlahu, jakou má spousta našich zákazníků nejenom v České republice, ale i na Slovensku, v Rakousku a Německu.