mytí oken  ve výškáchMytí oken patří mezi méně oblíbené úklidové práce každého jedince. Ne každému se totiž podaří okna umýt tak aby vypadaly čistá. Protože ve většině případů zůstávají na oknech nevzhledné skvrny. A ještě o to náročnější je čištění oken ve výškách. Proto existují společnosti tvořené profesionály, kteří se na výškové mytí oken specializují. Těmito profesionály je tým společnosti A SERVISU LIPKA, s.r.o. Pracovníci specializující se na výškové práce a mytí oken mají nemalé zkušenosti, odvahu a profesní školení. Vaše okna jsou u nich v naprostém pořádku. Své o tom ví pravidelní klienti, kteří si práci Praha mytí oken  nemohou vynachválit. – mytí oken cena za m2

Na výškové…

Na výškové mytí oken se využívá horolezecké techniky, kdy pracovník sedí v postroji zavěšený na pevném laně a volnýma rukama se může věnovat mytí oken. Mytí skleněných výtahůSamotné mytí oken se provádí pomocí čistého omývání a následného setření okna gumovou stěrkou. Stěrka musí být dostatečně kvalitní, aby na oknech nezanechala nevzhledné čáry či fleky od levné gumy. Po uschnutí oken je nutné provést leštění. Leštění A SERVIS provádí zásadně suchou metodou, tedy za pomoci kvalitní bavlněné pleny, která nezanechá části látky a krásně sklo vyleští tak aby se blýskalo do dálky. Tento postup je možná fyzicky náročnější než klasické leštění za pomoci leštěnky chemického původu, ale za to je trvalejší, okna totiž nejsou mastná a tudíž se na ně nelepí prach.

Není tedy nic složitého na kontaktování společnosti A SERVIS LIPKA ohledně čištění oken. Okna jsou čištěna v jakémkoli ročním období a vždy se stejnou garancí úspěchu. Ostatně pokud nevěříte, můžete se dočíst spoustu kladných recenzí na internetu od spokojených zákazníků. Zjistíte tak že tato firma je dobrá volba. Navíc tato firma poskytuje mnoho dalších služeb jako je např. čištění koberců, čištění podlah, mytí výloh, odstranění plísní, odstranění graffiti. Nabízí také i protiplísňové a antigraffitové nátěry které slouží jako prevence.