Mytí skleněných výtahůJsem pořádkumilovný člověk. Jsem nervózní z toho, když vím, že doma nemám uklizeno. Nevydržím se dívat na špínu v domě, stačí mi objevit jen smítko na podlaze a okamžitě se přestávám věnovat rozdělané činnosti a jdu uklízet. Možná to je až chorobné, ale taková prostě jsem a nemůžu si pomoct. – mytí oken ceník

Asi vám je jasné, jak jsem se cítila u přítele doma, když jsem zjistila, že má prosklenou lodžii, jejíž skla nebylo možné z vnější strany umýt, leda že by se člověk naučil levitovat nebo přišel na jiný způsob, jak se v té výšce zvenčí pohybovat. Žebřík nepřipadal v úvahu, bylo to příliš vysoko. Nedalo mi to spát a nechápala jsem, jak může přítel zůstávat v pohodě, i když ví, že má skla lodžie zaprášená tak, že skrz ně není vidět.

 

Zřejmě…

Mytí prosklených stěnZřejmě jsem byla dost neodbytná, protože přítel se nakonec rozhodl jednat. Naštěstí mě za ty kecy nevyhodil z bytu, ale vyhledal si firmu se zaměřením na umývání oken a práci ve výškách. Byla jsem nadšená. Při mé lásce k čistotě jsem věděla, že sledovat úklidovou firmu při práci pro mě bude nezapomenutelným zážitkem (teď když to píšu, tak si říkám, že asi fakt nejsem normální).

Naštěstí přítel je v tomhle velice chápavý, takže i přes moji posedlost čistotou jsme stále spolu. Dokonce se na mycí četu těšil se mnou. Byl zvědavý, jak si v té výšce pracovníci firmy Brno mytí oken  povedou. Byli skvělí! Perfektně se v té výšce pohybovali a bylo neuvěřitelné, že při tom ještě zvládali umývat okna. A to přímo mistrovsky. Myslím, že toto jsem schopna objektivně posoudit. Vím, co to znamená mít opravdu čistá okna. A SERVIS LIPKA, s.r.o. tento význam ale pozvedl ještě na vyšší úroveň. Jsem nadšená a současně lehce zdeptaná tím, že ani moje okna se tak nádherně nelesknou, snad se něco od firmy přiučím. A SERVIS LIPKA, s.r.o.