Nedávno se na nás obrátila zákaznice, která si před časem dovezla domů malé štěňátko. Nějak s ním ale první týdny nezvládli všechno, jak má být a tak byl jejich koberec taková malá katastrofa. Každý kdo měl doma psa, ví, že kromě starostí přináší i hodně radosti a zábavy. Na štěně se těšili hodně dlouho. Měli ho zamluvené ještě několik měsíců před narozením. Všechno potřebné vybavení si nakoupili a tak nezbývalo, než se těšit. Ale na krutou realitu všedních dní moc připravení nebyli.

Podle slov naší zákaznice si domů dovezli takový maličký uzlíček. Těžko si představit, jaký nepořádek ale nadělal. Ani já ani manžel jsme jako děti žádné zvíře neměli a tak to pro nás bylo trochu nezvyklé. Zákaznice si stěžovala, že první týden to nějak nezvládli a tak se koberec znečistil opravdu hodně. Od chlupů, tlapek a tak vůbec. No a tak jsme se rozhodli, že zavolají nějakou úklidovou firmu a potom si na to dají už větší pozor. Proto si nás rodina zavolala, abychom jim pomohli s kobercem a dostali ho do původního nebo ještě lepšího stavu.

Naše…

Naše úklidová a čistící firma A SERVIS LIPKA s.r.o. Čištění koberců, se už dlouhodobě zabývá čištěním koberců. Na čištění používáme silný kotoučový stroj, který je zároveň ke koberci i šetrný, takže ho čištěním nijak neponičí. Naopak vlasy koberce hezky nadzvedne a načechrá. Takže získá původní nezašlapaný vzhled. Kotoučový stroj také pomocí rotačních kartáčů zapracovává aplikovanou značkovou a velmi účinnou kosmetickou chemii do koberce tak dlouho.

Dokud nedojde k odstranění všech nečistot, a to samozřejmě i těch, které jsou usazené do hloubky koberce. Tato metoda je skutečně účinná, protože se použitá kosmetika spolehlivě vkartáčuje až do samé struktury koberce a kromě všech nečistot bezpečně zlikviduje i jakékoliv zdraví škodlivé roztoče, alergeny a bakterie, což je velice důležité v bytě, kde bydlí kromě lidí i psi.

Nakonec…

Nakonec veškeré nečistoty vysajeme pomocí vysokotlakového třímotorového vysavače a pečlivě a do sucha odsajeme všechny nečistoty. Takto postupujeme vždycky, každý úklid ale přizpůsobujeme potřebám a přáním našich zákazníků. Zákaznice byla spokojená. Koberec podle ní vypadal ještě líp, než když pejsek vůbec přijel.

Aby jí výsledek vydržel, co nejdéle plánují úplně změnit psí logistiku. Na druhou stranu byli prý s čištěním koberce tak spokojení, že jsme se rozhodli ho opakovat častěji. To doporučujeme také my. Kvalitně vyčištěný koberec totiž znamená i dokonalou čistotu.