Hloubkové strojové čištění koberců v A SERVIS LIPKA, s.r.o. Praha čištění koberců provádíme nejúčinnější metodou, která v současné době existuje, protože se neustále snažíme jít s dobou a hledat stále účinnější metody čištění, abychom tak při práci mohli dosahovat těch nejlepších výsledků. Koberce čistíme kotoučovým strojem s mechanickým rotačním čištěním kartáčem s kvalitním přítlakem a následným tlakovým sáním koberce.

Je to metoda, která se výrazně liší, od doposud nejpoužívanější extrakční metody čištění. Která však nemůže kvůli svému postupu zajistit skutečně hloubkové čištění koberců. Jedná se o pouhé namočení koberce vodou s čistící chemií a následné odsátí. Vše ke všemu probíhá v jedné fázi – z přední části stříkáte z hubice extraktoru roztok a ze zadní části je rovnou vysáváte. Jde tedy o pouze povrchové, který koberec nevyčistí do hloubky a ani jej nijak nedezinfikuje.

Dalším…

Dalším jeho negativem je, že u této metody čištění extraktorem se pravidelně vyskytuje problém, že u více znečištěných koberců po čištění extraktorem a po vyschnutí koberce se objevují mapy a skvrny, který majitel na koberci samozřejmě nechce. Koberec není jednotný a to není určitě výsledek, jaký si zákazník přál.

Bohužel se klienti napoprvé nechají zmást a zlákat levnější cenou, ale potom toho litují. Je logické, že je tato metoda levnější než strojová metoda, protože strojová metoda skutečně funguje, protože je jednak fyzicky náročnější a námi je realizována pomocí nejpokročilejších úklidových technologií, takže tomu odpovídá cena. Žádná jiná metoda nedokáže koberec Nedávno jsme koberce čistili ve firmě, která je měla už trochu poškozené od jiné firmy, která jim koberce čistila extrakční metodou.

Takže…

Takže to bylo spíše ke škodě než k užitku. Moc nás to upřímně nepřekvapilo, protože extrakční metoda zkrátka na čištění koberců již dávno není vhodná. Proto paní vyhledala naši pomoc. S koberci jsme udělali, co bylo možné, vypadaly už mnohem lépe než před naší návštěvou, ale nepovedlo se je nám dát do toho stavu, aby vypadaly jako nové. Ale majitelé firmy byli rádi, že jsou jejich koberce alespoň zbavené fleků a jsou čisté.

Proto je opravdu lepší se spoléhat na strojovou kotoučovou metodu. Je sice dražší, ale za to přináší opravdu vynikající výsledky. A to ty nejlepší, které jsou dnes v čištění koberců dostupné. Takže jestli vám můžeme něco doporučit, tak vyhnout se extrakční metodě čištění. Protože věřte nám, toto nebyl rozhodně jediný případ, kdy lidé byli s extrakční metodou nespokojení. Těch nespokojených je velká většina.