Čištění alkoholických nápojů…

Čištění alkoholických nápojů z koberců je vždycky problematické. A buď mají výraznou barvu a nebo aroma, když si k nim čichnete. Takže když se vám vylije na koberec, tak to znamená problém, ať už se jedná o jakoukoli variantu.  A přesně tento problém jsme řešili i my. Nám se jednou povedlo vylít v obýváku slivovici. A bylo jí poměrně hodně, takže si umíte představit, že to by velký problém. Skvrna sice nebyla na pohled moc viditelná, ale bylo to opravdu hodně cítit. Navíc jsem se i bála, aby až to úplně zaschne, vlákna koberce nebyla nepříjemná na dotek. Takže jsem se snažila to vyčistit, ale vůbec to nešlo. Myslela jsem, že je to tím, že jsem na to doma neměla ty správné přípravky, tak jsem se vydala do úklidových potřeb a nakoupila na to přípravky, které se o to měly postarat. Ale nepostaraly. Nemůžu říct, že by to nemělo sice žádný efekt, ale pořád to bylo cítit a vlákna byla víc hrubá než obvykle.

Takže mi nezbylo nic jiného…

Takže mi nezbylo nic jiného, než vyhledat pomoc nějaké úklidové firmy. Ale chtěla jsem někoho, kdo by měl opravdu dobré reference, protože když už jsem do toho měla vrazit peníze, tak jsem chtěla, aby to nebyla promrhaná investice. A netrvalo to dlouho a objevila jsem firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o. Čištění Praha koberce. Byly na ni jen samé pozitivní ohlasy, a tak jsem se rozhodla, že si koberce od nich zkusím nechat vyčistit. Dobrý dojem na mě udělali hned zezačátku, protože domluva s nimi proběhla velmi rychle a byli velmi ochotní. Jejich čištění koberců zahrnovalo strojové čištění kotoučovým strojem, které patří mezi nejúčinnější metody čištění koberců. Velkou výhodou oproti extrakční metodě je ta, že kotoučové čištění nezanechává na koberci skvrny. A můj koberec byl po jejich práci jako nový, po slivovici nezbyla ani památka a dezinfekce v koberci krásně provoněla nejen obývací pokoj, ale celý byt.

 

Jejich čištění….

Jejich čištění je účinné právě díky tomu kotoučovému stroji, který chemii do koberce zapracovává tak dlouho, dokud není opravdu čistý. Jejich služba je sice o něco dražší, než u jiných úklidových firem, ale zase to není tak markantně vyšší, aby si to nemohl dovolit každý, kdo tuto firmu opravdu potřebuje. Já těch peněz rozhodně nelituji, protože koberec vydržel čistý opravdu dlouho. Z jejich odvedené práce jsem nadšená a rozhodně se k této firmě budu vracet a vyzkouším i jejich další služby, protože když se podíváte na jejich webové stránky, zjistíte, že nabízí opravdu velký servis. Navíc berou jakékoli zakázky a to po celém území České republiky, takže se nemusíte bát, že pokud nechcete čištění několikapatrové firmy v Praze, že by vaši zakázku nepřijali.