Naše kosmetické studio nabízí několik služeb, které zahrnuje kadeřnictví, masáže a spoustu dalších. A protože si potrpíme na dobrém designu, máme všude koberce, protože když jsme pracovaly s designérkou na rekonstrukci salónu a viděly jsme, jaký krásný interiér nám navrhla, tak jsme s jejím návrhem souhlasili. Bylo nám jasné, že koberce budou horší na údržbu, ale bez nich už to prostě nebylo ono, tak jsme si zvolili tuto náročnější variantu.

Koberce jsme se snažily pravidelně čistit, ale hlavně se v těchto částích zákaznice stejně přezouvají, protože by bylo určitě nepohodlné při nějaké proceduře dlouho ležet v botách. Ale jednou se nám povedlo vyklopit jílovou masku na zem, a to se nám už nedařilo vyčistit.  Drhly jsme to, jak jsme mohly, ale pořád se nám to nedařilo vyčistit. Nakonec jsme rezignovaly a řekly jsme si, že si na to najmeme úklidovou firmu. Takže jsme si sedly k internetu a hledaly nějakou, která by měla dobré reference.

Protože…

Protože když už jsme do toho měly investovat, tak jsme chtěly, aby to stálo za to. Ale po našem výzkumu jsme narazily na úklidovou firmu Čištění koberců Brno, která měla vynikající reference. Opravdu jsme na ně nenašly ani jednu negativní recenzi, takže jsme se rozhodly, že se obrátíme právě na ně. Kontaktovaly jsme jejich zaměstnance a domluvily se s nimi na takovém termínu, který vyhovoval oběma stranám. Byly jsme rády, že bylo možné čištění uskutečnit v pozdějších hodinách, kdy jsme už měly zavřeno a my tak nemusely rušit žádné objednávky.

Protože máme vždy dlouho dopředu obsazeno. A musím říct, že jsme s prací a vystupováním této firmy byly všechny velice spokojené. Koberce nevypadaly jako vyčištěné, ale jako nově koupené. Jejich čištění koberců pomocí kotoučového stroje předčilo naše očekávání natolik, že jsme se rozhodly tuto jejich službu používat pravidelně, abychom tak dosáhly i delší životnosti našich koberců.

A musím…

A musím toho vyzdvihnout mnohem více.  Zaměstnanci byli velice milí, slušní a profesionální, takže všem můžeme tuto úklidovou společnost jedině vřele doporučit, protože jsou zárukou kvality ve všech směrech. A věřte mi, že na takovou kvalitu se opravdu lehce zvyká. Ceny jejich služeb nám přišly ještě přijatelné vzhledem k tomu, jak kvalitní služby nabízí.

Ono celkově čištění koberců samo o sobě není levné a strojové čištění je i fyzicky náročné, proto dosahují tak vynikajících výsledků. Takže se na to člověk musí dívat i z tohoto úhlu pohledu. Tato firma dále nabízí i čištění podlah, mytí oken a výloh, odstraňování plísní a graffiti. A realizují j po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku.  A SERVIS LIPKA, s.r.o.