Nedávno jsem začala bydlet v bytě, který byl ve starším činžáku, který mamka zdědila po svém bratranci, který neměl žádnou svou rodinu. A protože jsem chtěla bydlet už sama, tak mi máma řekla, že tam můžu být. A vše bylo v pořádku, akorát v komoře se mi neustále dělala plíseň. Snažila jsem se to vyčistit, ale ať jsem dělala cokoli, nešlo to. Všechny ty přípravky z drogérie a podobně byly úplně k ničemu.

LSG proti plísňový nátěr a odborná dezinfekce odstranění plísně je za vás rychle vyřeší

Respektive některé to sice vyčistili, ale plíseň tam byla většinou nejpozději do dvou měsíců zpátky. Usoudila jsem tedy, že to chce radikálnější řešení. Takže jsem začala na internetu hledat nějakou firmu, která by se o to postarala. A našla jsem firmu Odstranění plísně Brno, se kterou jsem se hned zkontaktovala. Firma totiž měla samé pozitivní recenze, tak to pro mě byla jakási jistota, že to nebudou zbůhdarma vyhozené peníze. A rozhodně nebyly, protože jsem s nimi byla moc spokojená.

Tato firma používá k odstranění plísní ekologický produkt, který je určený i pro aplikace v potravinářských a zdravotnických provozech, což mě hnedka nadchlo, protože mi to dalo jistotu, že to bude bezpečné a ne nějaká drastická škodlivá chemie. Přece jen v komoře si nechávám nějaké potraviny. Pracovníci nejprve zeď zbavili veškerých plísní a nečistot a zamalovali místa barvou. Celkový detailní popis jejich práce byl následující. Na místo napadené plísní aplikovali běžný desinfekční prostředek.

Po odstranění nečistot a biotického napadení se aplikovali nátěr proti plísním přímo na stávající povrchy, které pak trvale chrání proti opětovnému výskytu plísní, bakterií, hub, kvasinek a řas. Po zaschnutí vytvoří omyvatelný transparentní difúzně otevřený povrch odolný povětrnostním vlivům i UV záření. LSG je aplikovatelný na vápenocementové omítky, dřevo, OSB desky, umakart, disperzní, silikátové barvy, betony, keramické obklady a podobné materiály. LSG nátěr proti plísním lze aplikovat ve vnitřních i vnějších prostorách.

Na zdech nebylo vůbec poznat, že by tam nějaká plíseň někdy byla. Po odstranění plísně druhý den zdi ošetřili protiplísňovým nátěrem LSG, který zabraňuje opětovnému navrácení plísně. Funguje také jako prevence, takže jsem si ho rovnou nechala dát i na místa, kde hrozilo, že by se plíseň mohla objevit, protože bych se nerada motala v bludném plísňovém kruhu. A od té doby mám od plísně skutečně pokoj, takže mohu jejich službu likvidaci plísní všem jedině doporučit. Komunikace s nimi byla perfektní, zaměstnanci A SERVIS LIPKA  byli velice příjemní a ochotní, takže opravdu není nic, na co bych si u nich mohla stěžovat. Jsou výborní.