Před pár měsíci jsem učinil takový restart svého života. Bylo to v době, kdy se na mě všechna práce začala valit, ani jsem nevěděl jak. Podnikám ve službách a najednou jsem si nemohl na nedostatek zákazníků stěžovat. Ale, všechno má své ale. I tato skutečnost měla své proti. Kvůli velkému množství práce a zakázek jsem zanedbával svého syna, kterého vychovávám sám a kterého častěji musela hlídat babička. A navíc jsem se přestal starat o domácnost. Měl jsem smluvenou paní, která mi pravidelně chodila uklízet. Takhle to ale nešlo dělat pořád. Nakonec jsem zjistil, že milejší je mi rodina a domácí pohoda. Svou práci jsem omezil a s paní na úklid jsem se rozloučil.

Každý má priority někde jinde, chci trávit čas s rodinou a ne u mytí oken

Nějakou dobu jsem uklízel doma sám, jenže když to člověka nebaví, brzy se vrátí k pohodlnější formě žití. Respektive jediné, co mi vlastně vadilo, bylo mytí oken. Takže jsem hledal někoho, kdo by jednou za čas přišel a tuto otravnou činnost za mě provedl. Horký tip jsem dostal od své kamarádky. Vyprávěla mi totiž o firmě Mytí oken Brno, která zajišťuje úklid u nich v obchodním domě. Zadal jsem tedy jejich jméno do vyhledávače a následně se dozvěděl, že kromě mytí normálních oken nabízejí i mytí oken ve výškách.

A také ještě nabízejí spoustu dalších služeb jako čištění koberců, mytí podlah, odstraňování plísní a graffiti. Opsal jsem si telefonní číslo a další den jsem je kontaktoval. Bylo vidět, že to jsou opravdu profesionálové, protože práci udělali mnohem rychleji, než jsem čekal.  Bylo to možná i tím, že měli odpovídající vybavení. Všechno udělali opravdu poctivě, umyli veškeré prosklené plochy, a navíc i plochy přilehlé – rámy, žaluzie a parapety. Nedalo mi to musel jsem se zeptat, jak to dělají, že mají okna tak čistá a hlavně, že se tak krásně lesknou.

A pracovník z A SERVIS LIPKA mi sdělil, že prý používají metodu tzv. suchého leštění. To znamená, že na leštění nepoužívají žádné speciální čisticí prostředky. Tyto skvělé výsledky dosahují díky správně zvolené intenzitě tlaku a směru tahů. Navíc na leštění používají jenom bavlněné látky a utěrky. Odvedli opravdu skvělou práci  a musím říci, že takhle čistá okna tu snad nikdy nebyla. Jsem vděčný za to, že mám tak schopné lidi kolem sebe. Vím, že to není samozřejmost.