Nerada si do svého života nechám kafrat. Zvláště poté, co mi jej řídila matka. Já jako poslušná dcera jsem jí vyhověla. Ale zlomilo se to a konečně mi došlo, co jsem celou dobu prováděla a jak hrozně jsem si sama sebe nevážila. Vždy jsem ráda vařila, ale máma chtěla, abych šla studovat ekonomku. Pouhá kuchařka jí nestačila. Ale před několika měsíci jsem se ke své vášni vrátila a s pomocí kamaráda, který se vaření věnuje profesionálně, jsme otevřeli restauraci se středomořskou kuchyní. Jediné, koho jsem v poslední době sháněla, byli lidé na úklid. Jinak to šlapalo docela slibně. Nyní mám po starostech. Mám skvělé lidi na mytí oken, které bych vám ráda doporučila. Jedná se o úklidovou firmu Umývání oken Praha.

Jak lehce a efektivně umývat okna v Praze

Tento tip jsem dostala od své známé, která s nimi již delší dobu spolupracuje. A tak jsem zkusila štěstí. Druhý den jsem firmě volala, prozradila jsem jí informace o velikosti skleněných ploch a vyřešili jsme další nezbytnosti, za jakých můžeme s dotyčnou úklidovou firmou uzavřít smlouvu. Poté jsem si nechala vypracovat cenovou nabídku. Vypracováním cenové nabídky se samozřejmě k ničemu nezavazujete, což je dobré vědět. Návrh jsem dostala do emailu.

Následně jsem se rozhodla, že nabídka je z jejich strany slušná, a můžeme si to tedy bez problémů dovolit. Mému telefonátu předcházel průzkum na jejich webových stránkách, které byly příslibem velmi kvalitně odvedené práce. Dozvěděla jsem se, že technologie mytí oken a jejich čištění a leštění je v podání úklidové firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o. jednou z velmi žádaných a úspěšných technologií. Tuto činnost provádí společnost v bytech, domácnostech, rodinných domech, obchodech, velkých nákupních či společenských centrech, zdravotnických zařízeních či v kancelářích firem nebo v komerčních prostorech.

Mytí oken realizují u všech typů oken, výloh nebo prosklených ploch, a to i v těžko přístupných místech a ve výškách. Profesionální tým odborných pracovníků vždy postupuje velmi ohleduplně k okolí a svým kvalitním přístupem vždy eliminuje jakoukoliv možnost poškození majetku klienta. Tato vlastní technologie je zaměřena nejen na běžné mytí, čištění a leštění oken, výloh a prosklených prostor, ale i na hrubě a silně znečištěné skleněné plochy jako například po malířích, řemeslnících či po generálních stavebních rekonstrukcích.

A jaká byla realita u nás? Když k nám pracovníci dorazili, byla jsem doslova nadšená. Byli dochvilní a naprosto připravení ihned začít pracovat. Navíc byli slušní, opatrní a příjemně naladění, což také nebývá často k vidění. Práci odvedli dle mých představ a já se rozhodla, že s nimi budu spolupracovat dlouhodobě.