Život mi ušetřil spoustu kopanců a než jsem si uvědomila, co dělám blbě, zůstala jsem na vše sama. Na dům, který mě živil, a ještě k tomu s prázdnými kapsami. Největší problém byl v tom, že jsem podnikala v něčem, čemu jsem moc nerozuměla a můj společník toho zneužil. Skončila jsem na dně, ze kterého jsem se zase postupně škrábala a hledala nové příležitosti, jak v životě uspět a dělat, co mě baví. Nyní, po mnoha letech, jsem potkala svého spolužáka ze střední školy. Ten je zemědělec a stěžoval si, jak strašné jsou v dnešní době výkupní ceny plodin a chtěl se na všechno vykašlat. A že raději se nechá zaměstnat a bude mít klid. Já jsem jej nakonec přesvědčila, abychom spojili síly a našli řešení.

Čištění ve výškách, mytí oken, prosklených zimních zahrad v Praze

Již od počátku jsem se chtěla věnovat plně jen těm věcem, kterým skutečně rozumím a které pro mě mají smysl vzhledem k uskutečnění prodeje. Proto jsem se rozhodla, že většinu činnosti, které mě zdržují od byznysu, deleguji na lidi, kteří je odvedou mnohem lépe než já. A především na takové, na které je spolehnutí. A tak jsem se dostala k úklidové firmě Umývání zimních zahrad Praha. Když jsem si je objednávala poprvé, byla to služba Mytí oken, která mě přesvědčila, že přede mnou stojí skuteční odborníci. Zavolala jsme jim, slečna na centrále byla moc milá a hned mi nabídla termín. Uvedla, jaká bude předběžná cena a všechny ostatní informace, které jsem chtěla vědět.

Jejich práce byla stejná jako jejich smysl pro organizaci. Okna vyčistili perfektně a lesknou se jako zrcadlo, a to bez přehánění. Pak na ně ještě nanesli impregnaci, aby se tolik nešpinila, a byla tak snáze udržovatelná. Vážně odvedli tu nejlepší možnou práci. Byla jsem s nimi maximálně spokojena a spolupracuji s nimi nadále. Už to nějaký rok bude. Navíc jsem byla i velmi spokojená s chováním zaměstnanců. A ještě k tomu všemu to měli opravdu rychle hotové. Byli velice milí a profesionální, o žádné nevrlé lidi vůbec nešlo. Tímto můžu službu mytí oken jedině doporučit, protože odvedli opravdu vynikající práci za přijatelnou cenu.

Skvělé je také to, že A SERVIS LIPKA nabízí i řadu dalších služeb. Takže pokud chcete vyčistit koberec, podlahu, nebo třeba plíseň, jsou vám k dispozici. Všechno mají více rozepsané na svých internetových stránkách. Já je ještě využiji na čištění podlah i koberců ve firmě. Jejich služby realizují nejen po České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. Je tedy vidět, že má firma opravdu široké pole působnosti. Pro více informací se podívejte na jejich webové stránky. Určitě tam z úklidových služeb najdete vše, co byste mohli potřebovat. Nebo je neváhejte rovnou kontaktovat, určitě vám rádi zodpoví všechny vaše dotazy.