Jsem architekt a mnoho let jsem pracoval pouze pro jedinou firmu. Přestál jsem s nimi lepší i horší časy, ale po výměně managementu jsem se rozhodl postavit na vlastní nohy. Začal jsem pracovat z domu, ale nebylo to ono. Neměl jsem pořádně klid na práci a špatně jsem se soustředil. A tak jsem usoudil, že bude lepší si pronajmout kancelář. Postupně jsem také začal nabírat spolupracovníky a ve výsledku bylo nutné sídlo společnosti přesunout do větších prostor. Vždy jsem si zakládal na pěkném pracovním prostředí.

Odstraňování, stržení bezpečnostních, stínících folií a polepů v Brně

Součástí toho je samozřejmě čistota kanceláří, včetně skel. Zprvu bylo poměrně problematické nalézt úklidovou společnost, která by splňovala naše požadavky na odbornost, spolehlivost, vstřícnost a dobrou komunikaci s klienty. Jednou jsem dostal tip od známého, což považuji za nejlepší formu reklamy. A vyplatilo se. Velice si cením úklidových služeb, které poskytuje firma Odstraňování polepů Brno. Považuji ji za špičku ve svém oboru.

Na zaměstnance Mytí oken je totiž opravdový spoleh. Zatím se nám nestalo, že by dorazili jinak než ve smluvenou dobu. Svou práci odvádějí, dle našeho názoru, nadprůměrně dobře. Jsou velmi precizní, milí, zábavní a s chutí pracovat. Firma A SERVIS LIPKA si zakládá na profesionalitě a na pracovnících, kteří mají svou práci rádi a rádi se v tomto oboru vzdělávají. Jsme naladěni na jednu notu.

Firma se snaží jít s dobou, a proto pořizuje nejmodernější techniku a čisticí prostředky, které jsou nejen efektivní, ale i dostatečně šetrné k ošetřovaným povrchům i životnímu prostředí. Jejich technologie mytí je zajímavá, protože není příliš obvyklá a například já jsem se s tímto přístupem setkal poprvé. Nepoužívají totiž chemické leštící prostředky. I když je to určitě fyzicky náročnější postup – okna vyleští pouze na sucho a tím je zaručeno, že okna zůstanou déle čistá.

Společnost má spolehlivě ověřeno, že při použití leštících přípravků za mokra, jsou po krátkém čase vidět na oknech esteticky nepřijatelné šmouhy a tahy leštění. Při vlastním mytí skleněných ploch proto nesmí zůstat na oknech ani žádné zbytky starého leštidla. Reálně by totiž hrozilo, že i staré leštidlo se za čas vlivem povětrnostních podmínek objeví nevzhledné stopy a mapy po leštění. Jejich technologie mytí je opravdu účinná a naše společnost je s nimi velmi spokojena. My máme vyřešeno. A co vy?