Graffiti je něco, co jen ve velké většině případů hyzdí naše okolí a je pro nás nepochopitelné, že to stále ještě někoho baví. A je mnohdy velmi těžké s tím ze strany policie něco udělat. A proto se v naší úklidové firmě Čištění grafiti Brno nezabýváme jen úklidovými službami, ale i odstraňováním graffiti, abychom tak mohli pomoci lidem, kterým nějaký hlupák majetek graffiti znehodnotil. A s tím nabízíme i speciální program – prevenci proti sprejerskému vandalismu. A tu zajišťuje náš antigraffitový ochranný nátěr AGO.

Koho v Brně oslovit na odborné vyčištění a odstranění graffiti a sprejů z fasády

Je nanášen v několika vrstvách podle struktury povrchu. Aplikovat ho můžeme na všechny druhy ploch včetně plastů. Jediné materiály, které nesnesou AGO, jsou sklo, leštěné kovy a průhledný polykarbonát. Nanášení antigraffiti nátěru je proces, při kterém je zapotřebí mít venkovní klimatické podmínky nad + 10 ºC. A jako jediní v České republice garantujeme funkčnost ochrany za bezkonkurenční a nejlevnější cenu. Odstranění graffiti z ošetřených povrchů je nekomplikované a vždy se 100% výsledkem.

Graffiti odstraníme a poté naneseme tzv. jednorázový nátěr, který docílí toho, že je ochrana zachována a znásobena tak, že její funkčnost vydrží až 6 let a snese více. Jestliže provedeme antigraffiti nátěr nebo nástřik na vaší budově, jsme schopni na jakémkoliv místě v České a Slovenské republice, nově i v Rakousku zabezpečit odstranění graffiti do 14 dnů. Tato podmínka servisního čištění a odstraňování pro naše zákazníky je zakotvena ve smlouvě o dílo. Včasné a rychlé odstranění graffiti je velmi důležité pro námi prováděný „systém čistých budov“.

Funguje je to tak, že pokud se objeví na fasádě graffiti, my ho odstraníme, tak vždy zdarma na tomto konkrétním místě vrátíme nový plát AGO tam, kde jsme pracovali, takže tam znovu naneseme nové AGO, které bylo oslabeno naší odstraňovací činností. Toto jsme vymysleli a zavedli do praxe hlavně proto, abychom byli schopni nabídnout naši službu za přijatelnou cenu. Graffiti jsou problematickou záležitostí, která může potkat každého, takže je důležité, aby tato služba byla dostupná opravdu pro všechny, pokud chceme tento vandalismus omezit na minimum, což je přesně naším cílem.

Naší poslední zakázkou bylo odstraňování graffiti ze skladu jednoho obchodu. Když to vedoucí pobočky obchodu zjistila, byla velmi naštvaná. Což je pochopitelné, protože něco takového logicky nepotěší nikoho, kromě autora samotného graffiti. Takže vyhledala naši pomoc, abychom se o to postarali. A bylo čerstvé, takže našim zaměstnancům nedělalo problém jej odstranit. Na paní bylo vidět, jak jí spadl doslova graffitový kámen ze srdce.