Někdy mi připadá, že problémy se sprejery a jejich pouličním vandalismem takovou nevydařenou tragikomedii. Něco poničí, většinou jim to projde, a když je policie přece jen chytí, tak se vrátí do své party s úsměvem jako hrdinové. Prostě je to tak smutné, až je to vtipné. A proč o tom tak dopáleně mluvím? Protože nějaký blbec posprejoval sklad našeho obchodu. A vypadalo to vážně hrozně. Muselo to zmizet. Sedla jsem si proto k internetu a hledala takovou firmu, která by s tím měla opravdu zkušenosti a měla bych u nich alespoň nějakou záruku, že by to mohlo jít dolů.

Ochrana proti graffiti se v Praze vyplatí dvojnásob

A našla jsem tam firmu, která mě opravdu moc zaujala. Jedná se o úklidovou firmu Ochranné nátěry proti graffiti Praha. Ta nabízí nejen antigraffitový nátěr AGO, který na povrchu vytvoří ochranný filtr, takže pokud vám na to někdo něco načmárá, půjde to bez problému dolů. Jenže my ho neměli. Ale i tak si s tím šlo něco udělat. Zaměstnanci z A SERVIS LIPKA si s tím dokázali poradit. Nejprve to odstranili speciálními přípravky, až tam zbyl jen pouhý stín, který poté zamalovali fasádní barvou, kterou si nechali předem namíchat. A poté nanesli ochranný nátěr AGO, díky kterému máme jistotu, že se už graffiti na zdi neobjeví.

A pokud ano, tak vím, že to nebude vůbec žádný problém, takže se tím už nijak nezabývám, protože vím, že když to někdo posprejuje, tak to nebude žádný problém. Navíc mi zaměstnanci řekli, že většina sprejerů už pozná, zda je na zdi ochranný nátěr nebo ne, takže když zjistí, že tam je, tak to nechají být. Proto můžu tuto službu odstranění graffiti od úklidové firmy A SERVIS LIPKA všem jedině doporučit, protože jsem s ní byla opravdu moc spokojená. Zaměstnanci firmy jsou navíc všichni skuteční profesionálové, kteří ví, co dělají, takže se vám nemůže stát, že by se jim graffiti nepodařilo dát dolů. Navíc jsou k tomu velmi milí a ochotní a je s nimi bezproblémová domluva.

Jsou sice o něco dražší, ale rozhodně se to vyplatí. Ty speciální nátěry a podobně sami o sobě musí být drahé, takže není možné, aby i taková služba byla nejlevnější, když k tomu vezmete i tu fyzickou práci a všechno okolo. Doufám, že jsem přidáním své recenze pomohla těm, kteří se rozhodují, zda si ochranný nátěr mají nechat nanést nebo ne, protože je to podle mého názoru věc, kterou se hodí vědět a ještě víc, vyplatí se si ji pořídit. A hlavně i jako prevenci. Ta je totiž skutečně tím nejlepším řešením v boji proti graffiti. Takže pokud chcete mít klidný spánek, tak AGO vřele doporučuju. Vyplatí se to.