Nedá mi to, abych nenapsal o úklidové firmě, která mi zařídila odstranění graffiti na budově naší mateřské školy. Tato úklidová společnost se kromě širokého spektra úklidových činností specializuje i na odstraňování graffiti, které je dnes zkrátka potřeba, protože vandalů, kteří sprejují na cizí budovy a ničí je, bohužel přibývá. Každopádně v městech graffiti představují velký problém. Graffiti vidíte prakticky na každém druhém rohu a vypadá to fakt děsně.

Pokud se na vaší fasádě objeví, a vy žádný ochranný filtr nemáte, bude to horší

Jenže pokud si necháte dům předtím antigraffitovým nátěrem od této firmy, máte jistotu, že tyto hnusné malůvky z vašich zdí půjdou snadno dolů, a nebude vás to stát mraky peněz. Pokud se však na vaší fasádě objeví, a vy žádný ochranný filtr nemáte, bude to horší. Sice to půjde dolů, ale bude to stát výrazně větší sumu a v některých případech nejde odstranit stoprocentně. My ten nátěr na budově neměli. Takže bylo potřeba se o to postarat v co největším rozsahu v rámci jejich služby, kterou nabízejí.

Poté, co nám pracovníci ze zdi dali graffiti dolů, tak ochranný nátěr aplikovali. A představte si, netrvalo to ani dva měsíce a někdo nám školu posprejoval znovu. Ale podruhé, když graffiti odstraňovali, to šlo úplně bez problémů, zabralo to minimum času a po graffiti nezůstala ani stopa. Proto tuto službu Čištění graffiti Praha můžu všem jedině doporučit, protože jsem s ní maximálně spokojený. A tomuto je opravdu lepší předcházet. Je to i finančně výhodnější, i časově a vůbec všechno.

Ne nadarmo do nás všude všichni hučí, že prevence je nejlepší řešení. Pracovníci této firmy odvádějí opravdu vynikající práci a já je tak mohu jedině doporučit, byl jsem s nimi spokojený nejen já, ale i celý náš tým kolegů. Dva z nás jejich práce zaujala natolik, že jsme jejich další služby začali využívat i v našich domácnostech. Včetně mě. A mezi jejich služby patří i čištění koberců a podlah, mytí oken a výloh a odstraňování plísní. Zaměstnanci byli navíc velmi milí a profesionální, takže to byla vážně radost spolupracovat s tak prima lidmi.

Jejich ceny byly taky přijatelné, kterou určitě člověk neváhá investovat, aby si od těchto nepříjemností nechal vypomoci od profesionálů. A oni skuteční profesionálové jsou, a to v každém ohledu, který mě napadá. Nemohu jim skutečně nic vytknout. Na nikoho jiného se v budoucnu určitě obracet nebudu. A SERVIS LIPKA služby realizují po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku, takže je vidět, že má široké pole působnosti. A i to je určitá záruka kvality.