S kamarádem jsme si otevřeli zmrzlinárnu a byli jsme spokojení, protože nám podnik bez problému šlapal a chodilo k nám hodně lidí. A naše práce nás bavila. Ale úplně na všem se vždy najde nějaká ta chybička nebo nevýhoda. A tou naší bylo čištění podlah. Chodí k nám hodně i rodiče s dětmi a dětem zmrzlina často padá na zem. Samozřejmě jsme to pravidelně uklízeli, ale i tak to postupem času bylo horší a horší. Bylo potřeba, aby se ta podlaha nechala hloubkově vyčistit. Ale protože jsme doposud s žádnou firmou neměli zkušenosti, tak jsme hledali na internetu.

Naimpregnované betonové podlahy a dlažby se nešpiní a uklízí se pouze povrch

Naštěstí tam dneska najdete skutečně všechno. A našli jsme úklidovou firmu Impregnace Praha. Měla na diskusních fórech vynikající hodnocení, všude to byla jen samá pozitivní recenze, tak jsme měli jistotu, že nám bude nabídnuta dobrá kvalita. Kontaktovali jsme proto zaměstnance firmy a domluvili si s nimi termín čištění. Zaměstnanci působili hodně odborně a profesionálně, takže to člověku přidalo klid na duši, že to všechno půjde jako po drátkách. A po této zkušenosti musím říct, že firma má velmi spolehlivé a schopné zaměstnance.

Na čištění měli takový velký kotoučový stroj, který dokázal z podlahy dostat veškerou špínu a jeho štětiny byly zároveň i šetrné, takže nedošlo k poškrábání podlahy. Byla jako nová, krásně lesklá. Nechali jsme si ji od nich i navoskovat, aby vydržela čistá déle a další výhodou tohoto vosku je i protiskluzový efekt, což je super, zvlášť když nesete poháry a těžší věci. Člověk by nevěřil, jak jsou tři poháry a tři limonády těžké. Díky jejich celkové práci byla podlaha nádherně vyčištěná a nám už nedělá nejmenší problém ji neustále udržovat čistou. Od zaměstnanců  A SERVIS LIPKA jsem se dále dozvěděl, že tyto kotoučové stroje se používají mimo jiné i na čištění linolea, plavoucí podlahy i dlažbu.

Tímto bych chtěla všem jejich čištění podlah doporučit, protože odvedli opravdu skvělou práci a jsem s nimi moc spokojená. Zaměstnanci byli navíc velice milí, velice dobře se nám s nimi pracovalo. Mají příjemné a profesionální vystupování, snaží se vám ve všem vyjít vstříc a domluva s nimi je naprosto bezproblémová. Nemusíte se bát, že by došlo k přesouvání termínu nebo k nějakým dalším nedorozuměním. Proto je všem vřele doporučujeme. Své služby realizují po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. Rozhodně doporučuji se podívat na jejich webové stránky.