V naší firmě nabízíme celou řadu služeb a jednou z nich je i čištění podlah, které bychom se v tomto článku chtěli více věnovat. Jednou z našich posledních zakázek bylo čištění podlahy v multikině, kde měli s čištěním už problémy, protože jak lidé často vylévají pití a padají jim různé potraviny, které si mohou zakoupit v bufetu, tak se podlaha více špiní a čím dál hůře čistí, a to i přesto, že se o to pravidelně starali. A tak se raději obrátili na nás, abychom se o to postarali. Podlahu nejdříve kvalitně vydrhneme pomocí velmi účinné čistící chemie.

Snadný úklid, exkluzivní vzhled zajistí vosk na podlaze

Jakmile byl povrch důkladně vykartáčován, následuje odsátí veškerých nečistot, mastnot a vlhkosti vysoce výkonným vysavačem, na kterém je napojena hubice s gumovými lištami. Poté podlahu ještě jednou namočíme čistou vodou, aby se neutralizovala od zbylého chemického roztoku a necháme doschnout. Kotoučový stroj, který pro strojové čištění podlah využíváme, je jediným přístrojem, který dokáže detailně a generálně vyčistit jakýkoliv druh podlahy.

Tento jednokotoučový stroj využíváme k čištění podlah, jako jsou dlažby, linolea, marmolea, plovoucích podlah, betonových podlah, litých podlah nebo kameninových podlah. Garantujeme Vám, že naši pracovníci jsou řádně proškoleni a profesionálové, kteří ke své práci používají vždy kvalitní přípravky a pomůcky. I podlahy totiž zasluhují pořádnou péči a bohužel spousta lidí si myslí, že když je s nimi méně práce než s koberci, že není třeba se o ně pořádně starat. Protože i podlahy s nedostatečnou péčí začnou brzy vypadat opotřebovaně a ztrácejí svou původní barvu.

Je třeba při čištění používat i šetrných přípravků, aby nedošlo k poničení podlahy. Pro strojové čištění podlah je důležité používat kvalitní šetrné čistící chemie. Pro podlahu je důležité, aby chemie byla co nejšetrnější a splnila požadovaný cíl. Naše úklidová firma k hloubkovému čištění podlah používá vždy zásaditou chemii. V některých případech používáme kyselou chemii, ale to jen při čištění podlah po stavebních činnostech a rekonstrukcích. Kyselá chemie je velmi agresivní a dokonale odstraní z povrchu podlah veškeré vápenaté a cementové závoje, zbytky stavebních nečistot a povlaků. Pro jiné čištění ji nelze použít a nedá se použít ani při čištění po stavebních pracích v případě přírodních a kamenných podlah.

Našim zákazníkům vždy po čištění podlah doporučíme, aby si nechali podlahu zakonzervovat nanesením fluatace – průmyslového polymeru – voskování podlahy. Zaměstnanci muzea byli s naší prací spokojeni, což je pro nás nejvyšší prioritou. Naše služby realizujeme po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku, takže za vámi z těchto míst dojedeme opravdu kamkoli, kam potřebujete. Proto se na nás neváhejte obrátit, ať už potřebujete cokoli z čištění koberců a podlah, mytí oken a odstraňování plísní a graffiti.