S přítelkyní jsme už dlouho chtěli zrekonstruovat náš byt a konečně jsme na to měli dostatek finančních prostředků, tak jsme se do toho pustili. A byli jsme opravdu moc spokojení, moc se nám to líbilo, naše kamarádka je totiž designérka a odvedla vážně vynikající práci. Jen jsme během toho všeho neměli moc času a hlavně jakoukoli sílu na poslední finišový úklid. A nejhůře na tom byla asi okna. Bylo potřeba mytí oken.

Nárazové i servisní čištění a umývání výkladů v Praze

A tak jsme se domluvili, že bude asi nejlepší, když si na to najmeme nějakou úklidovou firmu. Vážně už jsme byli unavení, navíc jsme si brali každý v práci i hodně přesčasy, abychom vše poplatili, takže někoho si najmout bylo pro nás to nejlepší řešení. Já mytí oken nesnáším, a radši budu tři hodiny o déle v práci, kterou mám ráda. A za výdělek si na to raději někoho najmu.

A přítelkyně naštěstí zastává stejný názor. Ale neměli jsme se žádnou zkušenosti, tak jsme se museli spoléhat na rady a recenze na internetu. A pročetl jsem toho vážně hodně, abych měl jistotu, že to dobře dopadne. A nejvíce se mi zamlouvala firma Čištění výkladů Praha, protože měla opravdu ty nejlepší reference. Sice lidé zároveň varovali před tím, že jsou trochu dražší, ale že je to investice, která se určitě vyplatí, takže jsem se rozhodl pro ně. Přítelkyně nic nenamítala. A jsem vážně rád, že jsem se obrátil právě na ně.

Okna umyli perfektně a my s nimi už nemáme prakticky žádnou práci. Já bych se s tím vším štval klidně celý den, dost možná i déle. I kdybychom to s přítelkyní dělali společně, tak by se nám to nepovedlo udělat tak, jak to mají oni. To si za to radši zaplatím, zvlášť když vezmu, že to ve výsledku nebylo ani nijak extra drahé, jak jsem zprvu podle varování očekával. A abych se už o okna nemusel starat, dali mi na ně skla impregnaci , která vydrží i několik let a špína ze skel se opláchne jen proudem vody a odpadává v malých kuličkách.

Tímto bych tuto firmu A SERVIS LIPKA chtěla všem doporučit, protože odvedli fakt skvělou práci a mě tím tak ušetřili hromadu času. Zaměstnanci byli navíc velmi milí, ochotní a slušní a neměl jsem s nimi jediný problém – přišli v čas, práce odvedli dobře. Další výhodou je, že tato firma právě nabízí i celou řadu dalších úklidových služeb, takže když budu někdy potřebovat něco dalšího, tak se určitě znovu obrátím na ně, protože se mi s nimi jednalo opravdu dobře a vím, že tam mám záruku nejlepší kvality a i dobrého jednání. Proto tuto firmu všem doporučuji, pokud poptáváte mytí oken, nebo i jinou službu.