Vlastním posilovnu, kde máme i několik sálů, kde se konají skupinové lekce. A máme tam vždy přes jednu stěnu velké zrcadlo. A ta zrcadla jsou i v posilovně. A v poslední době se mi zdálo, že začínají být hodně umatlané a okna taky. Sice naši brigádníci jsou poctiví, ale zjevně neměli prostředky na to, aby to splnilo moje očekávání.

Jak se čistí a umývají prosklené pergoly, fasády a okna ve výšce v Praze od městského spadu a tvrdých nečistot

Tak jsme s kamarádkou, která je i spolumajitelkou, přemýšlely, co s tím. A došly jsme k závěru, že bude nejlepší si to nechat pořádně umýt a vyleštit od nějaké úklidové firmy. A protože jsme neměli nikdo z nás doposud s žádnou zkušenosti, tak jsme hledali na internetu takovou, která by se nám nejvíce zamlouvala a splňovala naše parametry. A nakonec se nám všem nejvíce líbila úklidová firma Čištění skleněných pergol Praha, a tak jsme se pro ni rozhodli.

A spokojeni jsme s nimi byli nejenom my, ale změn si všimli i naši stálí zákazníci. Okna se leskla jako zrcadlo a práce jim zabrala jenom pouhý jeden den, což je na tak velké centrum opravdu málo času. A zrcadla byla také v perfektním stavu. Zaměstnanci A SERVIS LIPKA byli navíc velice milý a komunikativní. Jejich přívětivost musím vyzdvihnout stejně jako výkon jejich práce, protože domluva s nimi byla perfektní a rychlá, neměli prakticky žádný problém se podřídit našim požadavkům. Termín nám také nabídli poměrně blízký, takže jsme na čištění nemuseli nějak dlouho čekat.

Skutečně jsem s nimi spokojená. S takovými milými zaměstnanci se nepotkáte na každém rohu, a je tedy radost s nimi spolupracovat. Skoro nikdo nechce pracovat s lidmi, kteří jsou nepříjemní, i kdyby prováděli dobré služby mytí oken. Pak je to člověku proti srsti. Obzvlášť v případě, kdy je firma nespolehlivá, přesouvá termíny a mění podmínky. To je pak člověk jen otrávený, protože to není nic jiného, než ztráta času. Cena jejich služeb je sice o něco vyšší než standardně, ale z hlediska poměr cena výkon se jedná o skvělou firmu, kterou můžeme jedině doporučit.

Sehnat dnes na přesyceném trhu to, co opravdu hledáte, není snadná věc, proto je někdy lepší si připlatit, pokud cenový rozdíl není vyloženě markantní. Zabývají se i odstraňování graffiti, což je určitě výhoda, protože máme ověřenou kvalitu jejich servisu, a pokud se na našich zdech objeví nějaké nevítané obrazce, určitě se na ně opět obrátíme. Ovšem ať už se bude jednat o odstraňování graffiti a nebo o mytí oken, budeme se na nětěšit. Já a ještě moje kolegyně jsme je začaly využívat i pro naše domácnosti a jsme rovněž spokojené. Zkrátka není nic, co bychom jim mohli vytknout. Takže je můžu jedině doporučit