Naše děti si vždy na okno lepily obrázky podle ročního období, takže izolepa byla na okně skoro pořád a nikdy jsme to potom bůh ví jak nečistili, protože jsme si řekli, že na tom ta izolepa zase bude. Ale po několika letech to přestaly dělat, jak jsem si řekla, že okno pořádně vyčistím. Ale byla chyba, že jsem to kvalitněji nedělala průběžně, protože mi ta místa od izolepy nechtěla dolů.

Strhávání, odstraňování reklamních polepů a folií ze skla výkladů a oken v Praze

Takže jsme si manželem řekli, že na to najmeme firmu, která to umí. Ptali jsme se známých a jeden kolega mi doporučil servisní firmu Odstranění polepů Praha. Jejich reference jsme si ověřili i na internetu. A tam je všichni opravdu vychvalovali. Jedna samá chvála za druhou. Sice lidé zároveň varovali před tím, že jsou trochu dražší, ale že je to investice, která se určitě vyplatí, tak jsme se rozhodli, že jim zavoláme.

A jsem vážně ráda, že jsme se obrátili právě na ně. Okna umyli perfektně a já jsem vážně nadšená. Já bych se s tím zabývala klidně celý den, dost možná i déle. A stejně bych nedokázala to co oni. Izolepu se jim povedlo dát bez problému dolů a okna nádherně vyleštili, nepoznali byste, kde ta izolepa předtím byla. Odvedli opravdu skvělou práci, já bych se s tím štvala pěkně dlouho a takového výsledku bych nikdy nedosáhla.

To si za to radši zaplatím, zvlášť když vezmu, že to ve výsledku nebylo ani nijak extra drahé, jak jsem zprvu podle varování čekala. Navíc nyní vím, že u této práce strhávání, odstraňování samolepů, zbytků lepidel po stržené izolepě, plakátků, obrázků a okrasných a stínících folií hrozí poškrábání povrchu skla, pokud na to nepoužijete kvalitní nářadí s tím, že je potřeba, aby dotyčný s tímto nářadím uměl taky pracovat. A abych se už o okna nemusela starat, dali mi na ně skla impregnaci, která vydrží i několik let a špína ze skel se opláchne jen proudem vody.

Tímto bych tuto firmu A SERVIS LIPKA chtěla všem doporučit, protože odvedli fakt skvělou práci a mě tím tak ušetřili hromadu času. Zaměstnanci byli navíc velmi milí, ochotní a slušní a neměla jsem s nimi jediní problém. Přišli v čas, k žádným zmatkům nebo přesouvání termínů nedošlo a práci odvedli dobře. Další výhodou je, že tato firma právě nabízí i celou řadu dalších úklidových služeb, takže když budu někdy potřebovat něco dalšího, tak se určitě znovu obrátím na ně, protože se mi s nimi jednalo opravdu dobře a vím, že tam mám záruku nejlepší kvality a i dobrého jednání.